Plastec Finland Oy - Vastuullista muovituotantoa yli 30 vuoden kokemuksella
020 741 4840
  • Suomi

Archives

Home » Archive

Plastec Finland Oy - Vastuullista muovituotantoa yli 30 vuoden kokemuksella
020 741 4840
  • Suomi

Archives

Home » Archive

Ilmanvaihdon 125mm poistoputki ja Universal läpivienti- on 125mm ilmanvaihtoputken asennuspaketti maksimissaan 45mm katteelle. Ilmanvaihdon 125mm poistoputki ja Universal läpivienti- paketissa on Universal läpivientisarja, 125mm eristetty ilmanvaihdon poistoputki ja hattu sekä kiinnitykseen tarvittavat ruuvit ja asennusmassa. Universal läpivientisarjan kaulus muotoillaan työmaalla profiiliin sopivaksi.

Read more

Eristetty 110mm viemärin tuuletusputki ja Universal-läpivienti- 110mm viemärin tuuletusputki maksimissaan 45mm korkuiselle katteelle. Paketissa on 110mm eristetty poistoputki, Universal-läpivientisarja sekä kiinnitykseen tarvittavat ruuvit ja asennusmassa. Universal-läpivientisarjan läpivientilevyn kaulus muoitoillaan työmaalla profiilin muotojen mukaan. Käytettäessä alipainetuulettimena tai radonpoistoputkena putkeen tulee asennetaa hattu. Hattu ei sisälly pakettiin, tilaa hattu alla olevasta linkistä.

Tilaa hattu tästä

Read more

Ilmanvaihdon 125mm poistoputki, huippuimuri ja läpivienti tiilikatolle- 125mm ilmanvaihtoputken ja huippuimurin asennuspaketti tiilikatolle. Ilmanvaihdon 125mm poistoputki, huippuimuri ja läpivienti tiilikatolle- paketissa on läpivientisarja, 125mm eristetty ilmanvaihdon poistoputki ja hattu, huippuimuri putkeen sekä kiinnitykseen tarvittavat ruuvit ja asennusmassa.

Read more

Ilmanvaihdon 160mm poistoputki ja läpivienti tiilikatolle- on 160mm ilmanvaihtoputken asennuspaketti tiilikatolle. Ilmanvaihdon 160mm poistoputki ja läpivienti tiilikatolle- paketissa on läpivientisarja, 160mm eristetty ilmanvaihdon poistoputki ja hattu sekä kiinnitykseen tarvittavat ruuvit ja asennusmassa.

Read more

Ilmanvaihdon 125mm poistoputki ja läpivienti tiilikatolle- 125mm ilmanvaihtoputken asennuspaketti tiilikatolle. Ilmanvaihdon 125mm poistoputki ja läpivienti tiilikatolle- paketissa on läpivientisarja, 125mm eristetty ilmanvaihdon poistoputki ja hattu sekä kiinnitykseen tarvittavat ruuvit ja asennusmassa.

Read more

110mm viemärin tuuletusputki tiilikatolle. Paketissa on läpivientisarja, 110mm eristetty poistoputki sekä kiinnitykseen tarvittavat ruuvit ja asennusmassa. Käytettäessä alipainetuulettimena tai radonpoistoputkena putkeen tulee asennetaa hattu (ei sisälly pakettiin).

Tilaa hattu tästä

Read more

125mm ilmanvaihtoputken ja huippuimurin asennuspaketti sileille pelti- ja huopakatoille. Paketissa on läpivientisarja, 125mm eristetty ilmanvaihdon poistoputki ja hattu, huippuimuri putkeen sekä kiinnitykseen tarvittavat ruuvit ja asennusmassa.

Read more

160mm ilmanvaihtoputken asennuspaketti sileälle pelti- ja huopakatolle. Paketissa on läpivientisarja, 160mm eristetty ilmanvaihdon poistoputki ja hattu sekä kiinnitykseen tarvittavat ruuvit ja asennusmassa.

Read more

125mm ilmanvaihtoputken asennuspaketti sileälle pelti- ja huopakatolle. Paketissa on läpivientisarja, 125mm eristetty ilmanvaihdon poistoputki ja hattu sekä kiinnitykseen tarvittavat ruuvit ja asennusmassa.

Read more

110mm eristetty viemärin tuuletusputki sileälle pelti- ja huopakatolle. Paketissa on läpivientisarja, 110mm eristetty poistoputki sekä kiinnitykseen tarvittavat ruuvit ja asennusmassa. Käytettäessä alipainetuulettimena tai radonpoistoputkena putkeen tulee asentaa hattu (ei sisälly pakettiin).

Tilaa hattu tästä

Read more
1 / 2 12