Plastec Finland Oy - Vastuullista muovituotantoa yli 30 vuoden kokemuksella
020 741 4840
  • Suomi

Archives

Home » Archive

Plastec Finland Oy - Vastuullista muovituotantoa yli 30 vuoden kokemuksella
020 741 4840
  • Suomi

Archives

Home » Archive

 

UUTUUS!!

Kattoluukku Vakio on varustettu kalustelukolla. Kattoluukun kansi on saranoitu ja se kestää hyvin säänvaihtelut. Kattoluukku Vakio saneerauspaketti asennetaan katteen päälle erilliseen peitelevyyn. Peitelevyn tulee olla sileä pintainen. Kattoluukku Vakio saneerauspaketti on yksinkertainen ja nopea asentaa. Kattoluukku Vakio saneerauspakettiin kuuluu kattoluukun kaulusosa sekä siihen kiinnitettävä luukkuosa. Lisäksi peketti sisätää kaikki tarvittavat kiinnitystarvikkeet: kiinnitysruuvit ja neutraali sekä homesuojattu kirkas silikonimassa. Yleistiiviste myydään tasametrein, tilaa tarvitsemasi määrä. Yleistiivisteen metrihinta on 2,90€/m (alv 0%), 3,60€/m (alv 24%).

Kattoluukun Vakion  kulkuaukko on kooltaan 600mmx600mm. Kattoluukku Vakio saneerauspaketti täyttää kaikki voimassaolevat rakennusmääräykset.

Ohje Kattoluukku Vakion saneerauspaketin asentamiseen.

 

Read more

Alipainetuulettimen hattu

Alipainetuulettimen hattu, halkaisija 100, 175 tai 200mm. Alipainetuulettimen hattu saatavana samoilla väreillä kuin kaikki muutkin kattotuotteemme.

Read more

 

UUTUUS!!

 

Valmistamallamme kattoluukulla saat taloon viimeistellyn ulkonäön. Kalustelukollinen ja saranoitu kattoluukku täyttää kaikki tämänhetkiset rakennusmääräykset. Kattoluukku Vakio asennetaan katteen päälle erillisellä pohjaosalla, joka kuuluu pakettiin. Kattoluukun pohjaosa valitaan katteen mukaan, joko sileälle pystysaumakatteelle (32*475)  tai 350mm profiilimuotoiselle katteelle (ks kuvat). Kattoluukun kulkuaukon koko on 600*600.

Uusi tuotekehitelty Kattoluukku Vakio on yksinkertainen ja nopea asentaa. Kattoluukkupakettiin kuuluu kaikki asennus tarvikkeet: teipit, tiivistemassa ja kateruuvit. HUOM! Aluskatteen asennukseen ei tarvitse erillistä asennussarjaa.

Valittavanasi viisi suosituinta värivaihtoehtoa (suuntaa antavat värit lisäkuvissa).

Tutustu asennusohjeeseen alla olevasta linkistä tai aineistopankin asennusohjeet-valikosta

Asennusohje profiilipeltikatteelle

Asennusohje 32*475 pystysaumakatteelle

 

Read more

Läpivientitiivisteet

EPDM-läpivientitiivisteet ovat helppo ja kestävä ratkaisu esimerkiksi antennien, kaapeleiden ja putkien läpivientiin. Läpivientitiivisteet on valmistettu säänkestävästä EPDM-kumista. Läpivientitiivisteissä on helposti muotoiltava alumiinikaulus.

Read more

Antenninläpivientikaulus

Antenniläpivientikaulus on valmistettu HDPE polyeteenistä. Antenniläpivientikaulus asennetaan Plastec läpivientisarjaan.

Tilaa tästä sopiva läpivientisarja antenniläpivientikauluksen kiinnitämiseen:

Läpivienti sarja tiilikatolle

Läpivientisarja huopakatoille ja sileille katoille

Läpivientisarja tiilikuvioidulle peltikatolle 

Läpivientisarja- universal

Read more

Alipainetuuletinta käytetään kattorakenteiden ja ullakkotilojen ilmanvaihtoon. Alipainetuuletin asennetaan huopakaton harjalle. Alipainetuulettimen putken halkaisija on 100mm. Pakkaus sisältää hatun.

Alipainetuuletin on valmistettu HD-muovista.

Tuotekuvaston kuva on suuntaa antava.

Read more

Poistoputken hattu

Poistoputken hattu on valmistettu teräksestä. Pulverimaalattu poistoputken hattu kestää erinomaisesti sään vaihtelut – kesällä ja talvella. Poistoputken hattu sopii kaikille poistokanavillemme. Ruuvikiinnitteinen poistoputken hattu on kestävä valinta.

Read more

Läpivientisarja-Universal

Läpivientisarja-Universal soveltuu kaikille profiileille poistoputkien läpivienteihin. Läpivientisarja-Universal asennussarja sisältää aluskatteen tiivisteen, kiinnitysruuvit sekä asennusmassan.

 

Tästä asennusohjeeseen, löydät sen myös asiakirjapankista.

Read more

Läpivientisarja tiilikatolle sisältää asennussarjan, jossa aluskatteen tiiviste, kiinnitysruuvit sekä asennusmassa. Läpivientisarjaon suunniteltu tiilikatoille.

 

Read more

Läpivientisarja huopakatolle ja sileille peltikatoille sisältää asennussarjan, jossa on aluskatteen tiiviste, kiinnitysruuvit sekä asennusmassa. Läpivientisarja soveltuu huopakatolle sekä sileille peltikatoille.

 

Read more
1 / 4 1234