Plastec Finland Oy - Vastuullista muovituotantoa yli 30 vuoden kokemuksella
020 741 4840
  • Suomi

Archives

Home » Archive

Plastec Finland Oy - Vastuullista muovituotantoa yli 30 vuoden kokemuksella
020 741 4840
  • Suomi

Archives

Home » Archive

Silirub N on 1-komponenttinen, homesuojattu, neutraali silikonimassa rakentamiseen ja teollisuuden moniin eri käyttötarkoituksiin. Silikoni on väriltään kirkas.

 

Read more

Tolpanhattu

Suuren suosion saavuttaneet kotimaiset tolpanhatut ovat kestävä ja helppo ratkaisu aidantolppien suojaamiseen. Tolpanhattu on tarkoitettu puisten aita- ja terassitolppien hatuksi lisäämään niiden käyttöikää sekä säänkestävyyttä esimerkiksi sienikasvustoja vastaan; enää ei haittaa paukkupakkanen eikä auringonpaiste!

Tolpanhattu valmistetaan Suomessa säänkestävästä muovista ja sitä on saatavilla mustana, tumman harmaana, ruskeana, valkoisena sekä kultaisena. Kullan värinen tolpanhattu yhdistyy hienosti ruskeaan painekyllästettyyn tolppaan.

Tolpanhattuja on kahta kokoa, 125mm ja 155mm. Tolpanhatut sopivat 90mm – 150mm tolppiin. Tolpanhatut kiinnitetään ruuvilla tolpan päähän. Kiinnitys on nopeaa ja yksinkertaista. Kiinnitysruuvit kuuluvat toimitukseen.

Tolpanhatut tuovat aitaan tai terassiin viimeistellyn vaikutelman. Hatut ovat helppohoitoisia, eikä niiden muoto muutu sateessa tai paisteessa. Valittavana olevista väreistä löydät varmaan omasi, perinteisen tai persoonallisen. Muista mitata minkä kokoinen tolpanhattu sopii juuri sinun tarpeisiisi. Tarvittaessa autamme mielellämme sinua valinnassasi!

Tolpanhatut ovat laadukkaita, 100% Suomessa valmistettuja tuotteita.

Read more

Kanavatulppa

Olemme johtava ilmastoinnin kanavatulppien valmistaja Suomessa. Valmistamme tulpat kaikille yleisimmille 80–500 mm ilmastointikanaville.

Toimitamme kanavatulpat joko laatikoina tai lavoina. Värivaihtoehtoina sininen, valkoinen, ja keltainen. Kanavatulppien toimitusmäärät tuotekuvasto lisäkuvissa.

Lavatoimitukset Kaukokiidolla.

LVI-INFOsta lisätietoa kanavatulpistamme

 Lähetä sähköpostia,mikäli haluat lisätietoja.

 

Read more

 

Teollisuusrikkalapiomme on valmistettu HD-polyeteenistä ja alumiinista. Tästä johtuen Maksi teollisuusrikkalapio on kevyt ja kestävä, jonka öljyn ja kemikaalien sietokyky on hyvä. Rikkalapion kärjen leveys on lähes 60 cm, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisuuteen, kiinteistöille ja maatalouteen. Teollisuusrikkalapion peräosan kaatosuppilon kautta tyhjentäminen on helppoa ja vaivatonta.

Read more

Ikkunapellin päätykappaleella saat viimeistellyn ja hyvän lopputuloksen ilman peltisepän taitoja!

Tilatessasi yhden kappaleen, toimitamme sinulle ikkunapellin päätykappaleet ikkunapellin molempiin päihin. Väreinä musta tai valkoinen.

Alla olevasta tuotekuvasto kuvasta näet miten mittaat ikkunapellin. Päätykappale painetaan ikkunapeltiin kiinni, eikä erillisiä kiinnikkeitä tarvita. Helppoa ja nopeaa!

 

Read more