Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme luotettavaa ja nopeaa muoviteollisuuden komponenttivalmistusta

Palveluihimme kuuluu mm. suunnittelu, muotinvalmistus, muovipuristus, tyhjiömuovaus ja kokoonpano.

Käytössämme on alan johtavien laitevalmistajien koneistoa. Olemme investoineet kasvaneen kysynnän myötä konekantaan sekä liike- ja tuotantotiloihimme. Käytössämme on 10 ruiskupuristuskonetta, tyhjiömuovauskone, muotinvalmistukseen mm. kolme pystykaraista CNC-työstökeskusta sekä liike- ja tuotanto- ja varastotilaa yhteensä n. 3500 neliömetriä.

Alihankintatuotteet

Suoritamme kestomuovisten tuotteiden ruiskupuristusta alihankintana. Käytössämme on kaikki muovilaadut valtamuoveista teknisiin muoveihin. Haemme yhdessä asiakkaan kanssa kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivan muovilaadun. Meillä on paljon kokemusta eri muovilaatujen ominaisuuksista ja kaikissa ruiskuvalukoneissamme kappaleiden käsittely on automatisoitu. Ruiskuvaletuille tuotteille konekantamme mahdollistaa lähes viiden kilogramman painoisten ja yli metrin mittaisten kappaleiden valmistuksen.

Tyhjiömuovauksessa koneessa käytettävä levykoko on 1230mm x 2330mm jolloin valmistettava kappale voi olla mitoiltaan suurimmillaan noin 1000mm x 2000mm. Tyhjiömuovauksessa käytössämme on 4mm HD-polyeteenilevy ja 4mm ja 5mm ABS-levyt.

Ruiskuvalukone

Suunnittelu

Suunnittelussa käytämme Solid Works 3D CAD-ohjelmistoa. Ohjelmalla on nopeasti luotavissa kolmiulotteiset kuvat kappaleista ja muoteista asiakkaan toiveiden mukaan. Hyvän tuotteen luominen lähtee suunnittelusta yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas tietää millainen tuotteen pitää olla. Me tiedämme miten se voidaan valmistaa.

alvar-10-of-33
Muotinvalmistus

Muotinvalmistuksessa käytössämme on Primero KM-200 pystykarainen koneistuskeskus, Haas VF-6 ja VM-3 pystykaraiset koneistuskeskukset, kipinätyöstökone sekä muita tarvittavia koneita ja laitteita. CNC-koneiden ohjaukseen käytämme Power Mill CAM-ohjelmistoa. Ajanmukainen konekanta mahdollistaa todella monimutkaisten muotojen työstämisen, hyvän pinnanlaadun ja suuren tarkkuuden sekä myös kooltaan “suurien” muottien valmistamisen.

Kun suunnittelu on tehty ja muotin valmistus päätetään aloittaa, voimme käyttää suoraan jo luotua 3D-kuvaa työstöratojen luomiseen CAM-ohjelmassamme. Uusi koneistuskeskuksemme ja CAM-ohjelmistomme mahdollistavat monimutkaisten muotojen nopean työstämisen pinnanlaadun ja tarkkuuden ollessa huippuluokkaa.


   Ota yhteyttä niin jutellaan lisää siitä, miten voimme auttaa Sinua!

Esa Salmela
Toimitusjohtaja
Suora: +358 400 164 296
esa.salmela@plastec-finland.fi

Samuli Salmela
Myyntipäällikkö
Suora: +358 40 152 8238
samuli.salmela@plastec-finland.fi