Plastec Finland Oy - Vastuullista muovituotantoa yli 30 vuoden kokemuksella
020 741 4840
  • English

Kattoluukku VAKIO saneerauspaketti

Kattoluukku VAKIO saneerauspaketti

Alkaen: 135,36 

 

UUTUUS!!

Kattoluukku Vakio on varustettu kalustelukolla. Kattoluukun kansi on saranoitu ja se kestää hyvin säänvaihtelut. Kattoluukku Vakio saneerauspaketti asennetaan katteen päälle erilliseen peitelevyyn. Peitelevyn tulee olla sileä pintainen. Kattoluukku Vakio saneerauspaketti on yksinkertainen ja nopea asentaa. Kattoluukku Vakio saneerauspakettiin kuuluu kattoluukun kaulusosa sekä siihen kiinnitettävä luukkuosa. Lisäksi peketti sisätää kaikki tarvittavat kiinnitystarvikkeet: kiinnitysruuvit ja neutraali sekä homesuojattu kirkas silikonimassa. Yleistiiviste myydään tasametrein, tilaa tarvitsemasi määrä. Yleistiivisteen metrihinta on 2,90€/m (alv 0%), 3,60€/m (alv 24%).

Kattoluukun Vakion  kulkuaukko on kooltaan 600mmx600mm. Kattoluukku Vakio saneerauspaketti täyttää kaikki voimassaolevat rakennusmääräykset.

Ohje Kattoluukku Vakion saneerauspaketin asentamiseen.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Kalustelukollinen Kattoluukku Vakio saneerauspaketti asennetaan katteen päälle erilliseen peitelevyyn. Peitelevyn tulee olla sileä pintainen. Kattoluukku Vakio saneerauspaketti on yksinkertainen ja nopea asentaa. Kattoluukku Vakio saneerauspakettiin kuuluu kattoluukun kaulusosa sekä siihen kiinnitettävä luukkuosa. Luukun lisäksi pakettiin kuuluu kiinnitysruuvit. Tilaa samalla myös silikoni ja yleistiiviste. Yleistiiviste tilataan täysinä metreinä.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat 60 × 60 × 20 cm
Väri

Musta RR33, Punainen RR29, Ruskea RR32, Tiilenpunainen RR750, Tummanharmaa RR23, Tummanvihreä RR11

Yleistiiviste

, , , , , , , , , ,

Saatat myös pitää...