6 marraskuun, 2017 Yleinen


Työpaikkailmoitus

Plastec Finland Oy syntyi vuonna 2008 kahden pitkään toimineen Vimpeliläisen yrityksen fuusiosta.  Yritykset olivat vuonna 1985 tyhjiömuovauksen aloittanut Kuitusaro Oy sekä vuonna 1995 ruiskupuristuksen ja muottien valmistuksen aloittanut Samu-Tuote Oy. Kun kahden yrityksen pitkäaikainen kokemus ja osaaminen yhdistettiin, tuloksena oli Plastec Finland Oy.

Plastec Finland tarjoaa yhteistyökumppaneillemme luotettavaa ja nopeaa muoviteollisuuden komponenttivalmistusta. Tarjoamiimme palveluihin kuuluu mm. seuraavia kokonaisuuksia: Suunnittelu, Muotinvalmistus, Muovipuristus, Tyhjiömuovaus, Kokoonpano.

Toimintamme kasvaessa etsimme työkaluntekijää muottipajalle.

Edellytämme metallialan koulutusta ja työkokemus konepaja- tai muottiteollisuudesta on eduksi. Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää, tiimipelitaidot omaavaa, tarkkaa ja luotettavaa koneistajaa.  Työ koostuu erilaisista koneistustehtävistä pääasiassa CNC-koneiden parissa. Konekantaan kuuluu pystykaraisia  CNC-koneita sekä manuaalisorvi ja jyrsin ym. tarvittavia koneita. Ohjelmoinnissa käytettävä Cam on PowerMill jonka käyttöön järjestetään tarvittava koulutus. Erityisen tärkeää on tekijän into työtä kohtaan ja halu oppia uutta.

Tarjoamme valitulle henkilölle hyvän työyhteisön tuen ja osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan.  Yrityksessämme olet mukana alan kehityksessä ja tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Koulutamme omaa henkilöstöämme aktiivisesti tarpeen mukaan.

Jätä hakemus 26.11.2017 mennessä sähköpostitse: esa.salmela@plastec-finland.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Esa Salmela puh. 0400-164296 , email: esa.salmela@plastec-finland.fi tai tuotantoinsööri Kari Lindberg puh, 040-4811413 email: kari.lindberg@plastec-finland.fi