Tuotteet ja Palvelut

Plastec Finlandin valmistamat kattotuotteet ovat pieniä yksityiskohtia katollasi, jotka antavat viimeistellyn ulkonäön rakennuksellesi.

Palvelut

Luotettavaa ja nopeaa muoviteollisuuden komponenttivalmistusta

Palveluihimme kuuluu mm. suunnittelu, muotinvalmistus, muovipuristus, tyhjiömuovaus ja kokoonpano.

Käytössämme on alan johtavien laitevalmistajien koneistoa. Olemme investoineet kasvaneen kysynnän myötä konekantaan sekä liike- ja tuotantotiloihimme. Käytössämme on 10 ruiskupuristuskonetta, tyhjiömuovauskone, muotinvalmistukseen mm. kolme pystykaraista CNC-työstökeskusta sekä liike- ja tuotanto- ja varastotilaa yhteensä n. 3500 neliömetriä.

Alihankintatuotteetpien

Alihankintatuotteet

Suoritamme kestomuovisten tuotteiden ruiskupuristusta alihankintana. Käytössämme on kaikki muovilaadut valtamuoveista teknisiin muoveihin. Haemme yhdessä asiakkaan kanssa kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivan muovilaadun.

Suunnittelu

Suunnittelussa käytämme Solid Works 3D CAD-ohjelmistoa. Ohjelmalla on nopeasti luotavissa kolmiulotteiset kuvat kappaleista ja muoteista asiakkaan toiveiden mukaan. Hyvän tuotteen luominen lähtee suunnittelusta yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas tietää millainen tuotteen pitää olla. Me tiedämme miten se voidaan valmistaa.

Muotinvalmistus

Muotinvalmistuksessa käytössämme on Primero KM-200 pystykarainen koneistuskeskus, Haas VF-6 ja VM-3 pystykaraiset koneistuskeskukset, kipinätyöstökone sekä muita tarvittavia koneita ja laitteita. CNC-koneiden ohjaukseen käytämme Power Mill CAM-ohjelmistoa.

Tuotteet

Luotettavaa ja nopeaa muoviteollisuuden komponenttivalmistusta

Muovituotteita teollisuuden tarpeisiin yli 30 vuotta

Plastec Finland Oy syntyi vuonna 2008 kahden pitkään toimineen Vimpeliläisen yrityksen fuusiosta. Yritykset olivat vuonna 1985 tyhjiömuovauksen aloittanut Kuitusaro Oy sekä vuonna 1995 ruiskupuristuksen ja muottien valmistuksen aloittanut Samu-Tuote Oy. Kun kahden yrityksen pitkäaikainen kokemus ja osaaminen yhdistettiin, tuloksena oli Plastec Finland Oy.

Yhdessä olemme jatkaneet yrityksen ja osaamisen kehittämistä ja fuusion jälkeen on tehty mittavia investointeja mm. toimitiloihin, konekantaan ja automatiikkaan. Puitteet vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja haasteisiin ovat nyt erinomaisessa kunnossa ja voimmekin jatkossa keskittyä entistäkin paremmin asikkaiden ongelmiin alihankinnassa kuin myös kehittää tuote- ja palvelutarjontaamme vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita.

Suosituimmat tuotteet

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50mm x 30mm x 3,4m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50 

fi
fi