Tuotteet ja Palvelut

Plastec Finlandin valmistamat kattotuotteet ovat pieniä yksityiskohtia katollasi, jotka antavat viimeistellyn ulkonäön rakennuksellesi.

Palvelut

Muottisuunnittelu ja valmistus

Muottivalmistuksen huippuosaamista

Muovikappale saa muotonsa teräsmuotissa, joka määrittelee sen, millainen tuotteesta tulee ja miten hyvin prosessi toimii. Ruiskuvaluprosessissa sula muovimassa ruiskutetaan isolla paineella teräsmuotteihin, jotka on suunniteltu kestämään lukemattomia toistoja. Muotti siis ratkaisee, miten hyvä tuote saadaan aikaiseksi ja kuinka kustannustehokkaasti tuote saadaan valmistettua.

Alipainemuovauksessa muotti on yksinkertaisempi rakenteeltaan, mutta vaatii myös erityisosaamista ja materiaalituntemusta, jotta saadaan aikaiseksi onnistunut lopputulos.

 Me Plastecilla olemme hioneet muottiosaamisemme vuosikymmenten saatossa huippuunsa ja valmistamme sekä huollamme muotit omassa pajassamme. 

Muotit valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaan pajallamme Vimpelissä. Kappale- ja muottisuunnittelussa voidaan käyttää laajaa yhteistyöverkostoamme, joka sisältää alojensa huippuosaajia.

Ruiskuvalukappaleisiin tehdään lähes aina Mold-Flow- ja DFM-analyysit. Mold-Flow-analyysi säästää aikaa valmistusprosessissa, kun pystymme piirustuspöydällä alkaen muokkaamaan kappaletta niin, että se on optimaalinen ruiskuvaluun. Analyysien avulla voidaan jo suunnitteluvaiheessa huomioida muun muassa se, millaisia vääntymiä, virtausjälkiä, yhtymäsaumoja ja imuja kappaleeseen saattaa tulla.

Tuotesuunnittelussa käytämme apuna 3D-pikamallinnusta, tavallisista kovista muovilaaduista tulostettavat pikamallit voimme valmistaa itse ja materiaaleiltaan vaativammat mallit ostamme alihankintana. Myös CNC-koneistetut pikamallit, sekä erilaiset piensarjat protomuoteilla onnistuvat meillä.

Vuosien kokemuksen myötä meille on muotoutunut vahvaa osaamista myös vaativammista koneistuksista kuten erilaiset koneiden osat, leikkaukset, sekä työkalujen koneistukset ja korjaukset.

Muoviteollisuuden Komponenttivalmistusta

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme luotettavaa ja nopeaa muoviteollisuuden komponenttivalmistusta. Tarjoamiimme palveluihin kuuluu mm. seuraavia kokonaisuuksia:

Suosituimmat tuotteet

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50mm x 30mm x 3,4m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50 

fi
fi