Parvekelaatta (Kalikka)

Loading...
Loading...

Kuvaus

Tilaa verkkokaupastamme Davide Lamparellin ja Ristomatti Ratian suunnittelemat ja Plastec Finland Oy:n valmistamat Kalikka-parvekelaatat. Parvekelaatoiksi suunnitellut laatat sopivat parheiten lasitetuille parvekkeille.

Kalikka- parvekelaatat valmistetaan ekologisesta puukuidun ja kierrätysmuovin seoksesta, joka antaa tuotteelle puun tunnun ja muovin kestävyyden. Parvekelaatta ei kuluta uusiutumattomia luonnonvaroja eikä lisää kaatopaikkajätettä, sillä elinkaarensa lopuksi laatat voidaan kierrättää jälleen tai polttaa energiaksi. Itse parvekelaatta sekä niiden valmistumateriaali ovat suomalaisia.

Parvekelaatat on helppo asentaa ja pitää siistinä

Kalikka-parvekelaattojen asentaminen onnistuu ilman remonttitaitoja: parvekelaatat kiinnitetään toisiinsa kätevillä kumitassuilla ilman sen kummempia työkaluja. Koska laattoja on useita eri värejä, niillä voidaan luoda mieleisiään kuvioita. Parvekelaatat on hyvä käsitellä vuosittain värittömillä puuöljyillä. Käsittely ehkäisee lian tarttumasta sen pintaan. Kalikka parvekelaatat eivät sovellu avoimeen ulkotilaan, koska laatan puukuitu imee kosteutta ja saattaa aiheuttaa vääntyilyä. Parvekelaatat ovat UV-suojattuja eivätkä ne ime likaa. Laatta on ihanan lämmin jalan alla ja sen mikrokarhea pinta ei ole liukas.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta, Ruskea

Koko

20cm*20cm

Parvekelaatta (Kalikka)

49,60 

- pienellä muutoksella suuri tunnelma -

  Davide Lamparellin ja Ristomatti Ratian suunnittelemat ja Plastec Finland Oy:n valmistamat Kalikka parvekelaatat sopivat parhaiten lasitetuille parvekkeille. Parvekelaatat valmistetaan ekologisesta puukuidun ja kierrätysmuovin seoksesta, puukomposiitista, joka antaa tuotteelle puun tunnun ja muovin kestävyyden. Kalikka- parvekelaattojen asentamiseen et tarvitse työkaluja vaan kokoaminen tapahtuu yksinkertaisesti kiinnitystassuilla. Pakkauksessa 25kpl laattoja / m². Yhden laatan koko 20cm*20cm. Pakkaus sisältää kiinnitystassut. Musta, ruskea ja harmaa suoraan varastosta. Muiden värien toimitus sopimuksen mukaan. Kalikka parvekelaattojen asennusohje löytyy tästä Katso Youtuben pavekelaattojen asennusvideo, ja onnistut varmasti. kalikkavarit

Tutustu Myös

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50mm x 30mm x 3,4m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50