Terassilaatta (Kalikka)

Loading...
Loading...

Kuvaus

Tilaa verkkokaupastamme Davide Lamparellin ja Ristomatti Ratian suunnittelemat ja Plastec Finland Oy:n valmistamat Kalikka-lattialaatat. Terassilaatoiksi suunnitellut laatat sopivat parheiten lasitetuille terasseille.

Kalikka- terassilaatat valmistetaan ekologisesta puukuidun ja kierrätysmuovin seoksesta, joka antaa tuotteelle puun tunnun ja muovin kestävyyden. Terassilaatta ei kuluta uusiutumattomia luonnonvaroja eikä lisää kaatopaikkajätettä, sillä elinkaarensa lopuksi laatat voidaan kierrättää jälleen tai polttaa energiaksi. Itse terassilaatta sekä niiden valmistumateriaali ovat suomalaisia.

Terassilaatat on helppo asentaa ja pitää siistinä

Kalikka-laattojen asentaminen onnistuu ilman remonttitaitoja: terassilaatat kiinnitetään toisiinsa kätevillä kumitassuilla ilman sen kummempia työkaluja. Koska laattoja on useita eri värejä, niillä voidaan luoda mieleisiään kuvioita. Terassilaatat on hyvä käsitellä vuosittain värittömillä puuöljyillä. Käsittely ehkäisee lian tarttumasta sen pintaan. Kalikka terassilaatat eivät sovellu avoimeen ulkotilaan, koska laatan puukuitu imee kosteutta ja saattaa aiheuttaa vääntyilyä. Terassilaatat ovat UV-suojattuja eivätkä ne ime likaa. Laatta on ihanan lämmin jalan alla ja sen mikrokarhea pinta ei ole liukas.

Lisätiedot

Väri

Musta, Ruskea

Koko

20cm*20cm

Terassilaatta (Kalikka)

49,60 

- pienellä muutoksella suuri tunnelma -

  Davide Lamparellin ja Ristomatti Ratian suunnittelemat ja Plastec Finland Oy:n valmistamat Kalikka terassilaatat sopivat parhaiten lasitetuille terasseille. Terassilaatat valmistetaan ekologisesta puukuidun ja kierrätysmuovin seoksesta, puukomposiitista, joka antaa tuotteelle puun tunnun ja muovin kestävyyden. Kalikka terassilaattojen asentamiseen et tarvitse työkaluja vaan kokoaminen tapahtuu yksinkertaisilla kiinnitystassuilla. Pakkauksessa 25kpl laattoja / m². Yhden laatan koko 20cm*20cm. Pakkaus sisältää kiinnitystassut. Musta, ruskea ja harmaa suoraan varastosta. Muiden värien toimitus sopimuksen mukaan. Kalikka terassilaattojen asennusohje löytyy tästä Katso Youtuben terassilaattojen asennusvideo, ja onnistut varmasti. kalikkavarit

Tutustu Myös

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50mm x 30mm x 3,4m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50