Terassilaatta (Kalikka)

Loading...
Loading...

Kuvaus

Terassilaatoitus jota ei tarvitse päivittää

Terassilaatoitus valmistetaan ekologisesta puukuidun ja kierrätysmuovin seoksesta, joka antaa tuotteelle puun tunnun ja muovin kestävyyden. Terassilaatta ei kuluta uusiutumattomia luonnonvaroja eikä lisää kaatopaikkajätettä, sillä elinkaarensa lopuksi laatat voidaan kierrättää jälleen tai polttaa energiaksi. Itse terassilaatat sekä niiden valmistumateriaali ovat kotimaista työtä.

Terassilaatat on helppo asentaa ja pitää siistinä

Kalikka-laattojen asentaminen onnistuu ilman remonttitaitoja: terassilaatat kiinnitetään toisiinsa kätevillä kumitassuilla ilman sen kummempia työkaluja. Koska laattoja on useita eri värejä, niillä voidaan luoda mieleisiään kuvioita. Laatat on hyvä käsitellä vuosittain värittömillä puuöljyillä. Käsittely ehkäisee lian tarttumasta sen pintaan. Kalikka-laatat eivät sovellu avoimeen ulkotilaan, koska laatan puukuitu imee kosteutta ja saattaa aiheuttaa vääntyilyä. Terassilaatat ovat UV-suojattuja eivätkä ne ime likaa. Laatta on ihanan lämmin jalan alla ja sen mikrokarhea pinta ei ole liukas.

Lisätiedot

Väri

Musta, Ruskea

Koko

20cm*20cm

Tarjouspyyntö yritysasiakkaalle

Terassilaatta (Kalikka)

49,60 

Terassilaatat huippusuunnittelijoilta

Pienillä muutoksilla suuri tunnelma

Davide Lamparellin ja Ristomatti Ratian suunnittelemat ja Plastec Finlandin valmistama terassilaatta sopii parhaiten lasitetuille terasseille. Terassilaatat valmistetaan ekologisesta puukuidun ja kierrätysmuovin seoksesta, puukomposiitista, joka antaa tuotteelle puun tuntemuksen ja muovin kestävyyden. Kalikka terassilaatoitus onnistuu nopealla aikataululla. Asentamiseen ei tarvita työkaluja vaan kokoaminen tapahtuu yksinkertaisilla kiinnitystassuilla. Pakkauksessa 25kpl laattoja / m². Yhden laatan koko 20cm*20cm. Pakkaus sisältää kiinnitystassut. Musta, ruskea ja harmaa suoraan varastosta. Muiden värien toimitus sopimuksen mukaan. Kalikka terassilaattojen asennusohje löytyy tästä Katso Youtuben terassilaattojen asennusvideo, ja onnistut varmasti. kalikkavarit

Tutustu Myös

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50 mm x 30 mm x 3,4 m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50