Plastec Finland Oy - Vastuullista muovituotantoa yli 30 vuoden kokemuksella
020 741 4840
  • Suomi

Archives

Home » Archive

Plastec Finland Oy - Vastuullista muovituotantoa yli 30 vuoden kokemuksella
020 741 4840
  • Suomi

Archives

Home » Archive

Alipainetuuletinta käytetään kattorakenteiden ja ullakkotilojen ilmanvaihtoon. Alipainetuuletin asennetaan huopakaton harjalle. Alipainetuulettimen putken halkaisija on 100mm. Pakkaus sisältää hatun.

Alipainetuuletin on valmistettu HD-muovista.

Tuotekuvaston kuva on suuntaa antava.

Read more

Harjan päätykappale, joka asennetaan sileän harjapellin päälle. Valitse kattoosi soveltuva väri. Ongematapauksissa ota yhteys suoraan tehtaallemme.

Read more

Harjalistan päätykappale

Pyöreän harjalistan päätykappale. Harjalistan päätykappale on säädettävissä harjalistan muodon ja kattokaltevuuden mukaisesti.

Read more

Harjan päätykappale, joka asennetaan pyöreän harjapellin päälle. Alla olevasta kuvuksesta tai aineistopankista löydät asennusohjeen harjan päätykappaleelle. Harjan päätykappale on tilattavissa suosikki väreissä. Erikoisväreissä ota yhteys suoraan tehtaallemme.

Tuotekuvaston kuva on suuntaa antava.

Harjan päätykappaleen asennusohjeeseen

Read more

Alipainetuulettimen avulla saadaan katon rakenteet ja ullakkotila tuuletettua tehokkaasti. Alipainetuulettimen rakenne estää veden ja lumen pääsyn kattorakenteisiin. Asennusväli riippuu katon rakenteesta, mutta keskimäärin alipainetuulettimen asennusväli on kolme metriä. Alipainetuuletin voidaan asentaa kaikille sileille harjapelleille. Asentaminen on yksinkertaista ja malli löytyy kaikilla yleisimmillä kattoväreillä.

Tuotekuvaston kuva on suuntaa antava.

Read more

Alipainetuuletin malli on suunniteltu pyöreälle harjalistalle. Plastec alipainetuuletin harjalle on valmistettu ruiskuvalutekniikalla.
Alipainetuuletimen avulla saadaan katon rakenteet ja ullakkotila tuuletettua tehokkaasti. Alipainetuulettimen rakenne estää veden ja lumen pääsyn kattorakenteisiin. Asennusväli riippuu katon rakenteesta, mutta suositeltava asennusväli alipainetuulettimelle on keskimäärin kolme metriä. Alipainetuuletin voidaan asentaa kaikille pyöreille harjapelleille.

Tuotekuvaston kuva on suuntaa antava.

Read more

Alipainetuuletin tuulettaa tehokkaasti katon rakenteet ja ullakkotilaa. Alipainetuulettimen rakenne estää veden ja lumen pääsyn kattorakenteisiin. Alipainetuuletin on suunniteltu pyöreälle harjalistalle ja se on valmistettu tyhjiömuovaamalla. Asennusväli riippuu katon rakenteesta, mutta suositeltu alipainetuulettimen asennusväli on kolme metriä. Alipainetuuletin voidaan asentaa helposti kaikille pyöreille harjapelleille. Pyöreälle harjalistalle tarkoitettu alipainetuuletin on saatavana kaikilla yleisimmillä väreillä. Alipainetuulettimen hattu kuuluu automaattisesti toimitukseen.

Tuotekuvastokuva on suuntaa antava.

Read more

Harjan T-Liitos

Harjan T-liitos. T-liitos asennetaan pyöreän harjan harjapellin päälle. Viimeistelty lopputulos katon ulkonäköön kaikilla yleisimmillä väreillä.

Tuotekuvaston kuva on suuntaa antava.

T-liitoksen asennusohje löytyy tästä, sekä aineistopankin asennusohjeista.

Read more

Harjan Y-Liitos

Harjan Y-liitos. Y-liitos asennetaan pyöreän harjapellin päälle. Y-liitoksella viimeistelty ulkonäkö kotiisi. Y-liitokset saavanan kaikilla yleisimmillä väreillä.

Y-liitoksen asennusohje löytyy täältä, sekä aineistopankin asennusohjeista

Read more

Harjan Y-liitos. Y-liitos asennetaan sileän harjapellin päälle.

Tuotekuvasto kuva on suuntaa antava.

 

Y-liitosken asennusohje löytyy tästä, sekä aineistopankin asennusohjeista.

Read more
1 / 2 12