Rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä

Plastec Finland Oy:n (y-tunnus 0997038-8)

Yhdystie 2

62800 Vimpeli

 

Rekisterin nimi

 

Plastec Finland Oy:n asiakasrekisteri

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Plastec Finland Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Plastec Finland Oy:n toiminnan kehittämiseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen palveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Plastec Finland Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan mm. postitustarroja suoramarkkinointiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Plastec Finland Oy, sähköpostitse info@plastec-finland.fi

 

Rekisterin sisältämät tiedot

Etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tiedot käsitellyistä tilauksista.

Asiakas voi tarkistaa omat yhteystietonsa lähettämällä tarkistuspyynnön osoitteeseen info@plastec-finland.fi

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Plastec Finland Oy:n käytössä, paitsi Plastec Finland Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa esim. luottopäätöksen tai perinnän tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Plastec Finland Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Plastec Finland Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Plastec Finland Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.