Search
Close this search box.

Muovituotteet ja palvelut

Muovituotteet, jotka kestävät aikaa. Plastec Finlandin valmistamia muovituotteita ja -komponentteja käytetään yrityksissä ja kiinteistöissä.

muovituotteet

Palvelut

Muovituotteita tarkalla toteutuksella aikataulusta tinkimättä

Palveluihimme kuuluu mm. muovituotteiden suunnittelu, ruiskuvalumuottien valmistus, ruiskuvalu, muovipuristus, tyhjiömuovaus ja kokoonpano.

Käytössämme on alan johtavien laitevalmistajien koneistoa. Olemme investoineet kasvaneen muoviosien ja muovituotteiden kysynnän myötä konekantaan sekä liike- ja tuotantotiloihimme.

Käytössämme on 10 ruiskupuristuskonetta, tyhjiömuovauskone ja muotinvalmistukseen mm. kolme pystykaraista CNC-työstökeskusta sekä liike-, tuotanto- ja varastotilaa yhteensä n. 3500 neliömetriä.

Alihankintatuotteet

Suoritamme kestomuovisten tuotteiden ruiskupuristusta alihankintana. Käytössämme on kaikki muovilaadut valtamuoveista teknisiin muoveihin. Haemme yhdessä asiakkaan kanssa kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivan muovilaadun.

Suunnittelu

Suunnittelussa käytämme Solid Works 3D CAD-ohjelmistoa. Ohjelmalla on nopeasti luotavissa kolmiulotteiset kuvat kappaleista ja muoteista asiakkaan toiveiden mukaan. Hyvän muovituotteen luominen lähtee suunnittelusta yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas tietää millainen tuotteen pitää olla. Me tiedämme miten muovituote valmistetaan.

Muotinvalmistus

Muotinvalmistuksessa käytössämme on Primero KM-200 pystykarainen koneistuskeskus, Haas VF-6 ja VM-3 pystykaraiset koneistuskeskukset, kipinätyöstökone sekä muita tarvittavia koneita ja laitteita. CNC-koneiden ohjaukseen käytämme Power Mill CAM-ohjelmistoa.

Tuotteet

Muovituotteita huolellisesti valituista materiaaleista

Muovituotteita teollisuuden tarpeisiin yli 30 vuotta

Plastec Finland Oy syntyi vuonna 2008 kahden pitkään toimineen Vimpeliläisen yrityksen fuusiosta. Yritykset olivat tyhjiömuovaukseen keskittynyt Kuitusaro Oy sekä ruiskupuristukseen ja muottien valmistukseen keskittynyt Samu-Tuote Oy. Kun kahden yrityksen pitkäaikainen kokemus ja osaaminen yhdistettiin, tuloksena oli Plastec Finland Oy.

Yhdessä olemme jatkaneet yrityksen ja osaamisen kehittämistä ja fuusion jälkeen on tehty mittavia investointeja mm. toimitiloihin, konekantaan ja automatiikkaan. Puitteet vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja haasteisiin ovat nyt erinomaisessa kunnossa ja voimmekin jatkossa keskittyä entistäkin paremmin asikkaiden ongelmiin alihankinnassa kuin myös kehittää muovituote- ja palvelutarjontaamme vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita.

muoviosat

Suosituimmat tuotteet

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50 mm x 30 mm x 3,4 m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50 

fi
fi