Plastec Roskaviskain

Loading...
Loading...

Kuvaus

Rikkalapio raskaaseen käyttöön

Plastec Roskaviskain on teollisuuteen ja muuhun raskaampaan käyttöön tarkoitettu suuri ja jykevä rikkalapio, joka on valmistettu kierrätetystä puukuitukomposiitista ja polypropeenista. Tämän seurauksena Plastec Teollisuusroskaviskain on kevyt, mutta erittäin tukeva ja kestävä. Viskain kestää myös kosteutta, öljyä ja kemikaaleja.

Plastec Teollisuusroskaviskaimen aukon leveys on yli 50cm, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisuuteen, kiinteistöille ja maatalouteen. Rikkalapion takaosassa on ohjuri jonka avulla tyhjentäminen on helppoa ja siistiä.

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 70 × 60 × 17 cm (senttimetri)

Tarjouspyyntö yritysasiakkaalle

Plastec Roskaviskain

49,00 

Viskain teollisuuteen, kiinteistöihin ja maatalouteen

Plastec Roskaviskain on teollisuuteen ja muuhun raskaampaan käyttöön tarkoitettu suuri ja jykevä rikkalapio, joka on valmistettu kierrätetystä puukuitukomposiitista ja polypropeenista. Tämän seurauksena viskain on kevyt, mutta erittäin tukeva ja kestävä. Viskain kestää myös kosteutta, öljyä ja kemikaaleja. Plastec Teollisuusroskalapion aukon leveys on yli 50cm, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisuuteen, kiinteistöille ja maatalouteen. Viskaimen takaosassa on ohjuri jonka avulla tyhjentäminen on helppoa ja siistiä.
Tuotetunnus (SKU): 4741
Avainsanat tuotteelle ,

Tutustu Myös

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50 mm x 30 mm x 3,4 m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50