Plastec Paisuva Tiivistenauha 50mm x 30mm x 3,4m

Loading...
Loading...

Kuvaus

Laadukas paisuva tiivistenauha kaikenlaiseen tiivistämiseen katolla. Plastec Paisuva Tiivistenauha on mainio ratkaisu esimerkiksi katteesta poikkeavan peitelevyn asentamiseen, tai epätasaisten rakojen tiivistämiseen, sillä tiiviste turpoaa jopa 5cm paksuuteen.

Tiivistenauhan kiinnityspinnassa on vahva liima, jolla nauha kiinnittyy erinomaisesti esimerkiksi peltiin. Asennuspinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Tiivistenauha turpoaa lopulliseen kokoonsa muutamassa vuorokaudessa. Kiinnitysruuvia ei suositella porattavaksi tiivistenauhan läpi, vaan reunaan on jätettävä vapaata tilaa ruuveille.

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50mm x 30mm x 3,4m

27,90 

Laadukas paisuva tiivistenauha kaikenlaiseen tiivistämiseen katolla. Plastec Paisuva Tiivistenauha on mainio ratkaisu esimerkiksi katteesta poikkeavan peitelevyn asentamiseen, tai epätasaisten rakojen tiivistämiseen, sillä tiiviste turpoaa jopa 5cm paksuuteen. Tiivistenauhan kiinnityspinnassa on vahva liima, jolla nauha kiinnittyy erinomaisesti esimerkiksi peltiin. Asennuspinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Tiivistenauha turpoaa lopulliseen kokoonsa muutamassa vuorokaudessa. Kiinnitysruuvia ei suositella porattavaksi tiivistenauhan läpi, vaan reunaan on jätettävä vapaata tilaa ruuveille.
Tuotetunnus (SKU): 4800

Tutustu Myös

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50mm x 30mm x 3,4m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50