Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

Loading...
Loading...

Kuvaus

Jälkiasennettava kattoluukku luukkujen saneeraukseen

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku on suunniteltu pääasiassa korvaamaan vanhat, vaurioituneet luukut, mutta sitä voidaan myös asentaa uusiin kohteisiin tarvittaessa.

Tämä jälkiasennettava kattoluukku on hieman tavanomaista suurempi ulkomitoiltaan. Sen kaksikerroksinen innovatiivinen rakenne varmistaa luukun täydellisen vedenpitävyyden.

Toimitamme sen mukana korkealaatuisen EPDM-tiivisteen, mikä helpottaa asennusta kaikilla yleisimmillä kattoprofiileilla.

Lisätiedot

Paino 6,7 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 120 × 20 cm (senttimetri)
Väri

Musta RR33, Punainen RR29, Ruskea RR32, Tiilenpunainen RR750, Tummanharmaa RR23, Tummanvihreä RR11, Vaaleanharmaa RR21

Tarjouspyyntö yritysasiakkaalle

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku on tarkoitettu lähtökohtaisesti vanhojen rikkoutuneiden luukkujen saneeraukseen, mutta voidaan tarvittaessa asentaa myös uudiskohteeseen.

Saneerausluukun hiukan tavallista kattoluukkua suuremmat ulkomitat sekä kaksikerroksinen innovatiivinen rakenne varmistavat luukun vedenpitävyyden.

Jälkiasennettavan kattoluukun mukana toimitetaan laadukas EPDM-tiiviste jonka avulla luukun asennus onnistuu kaikille yleisimmille kattoprofiileille.

Salmiakki saneerauskattoluukku on valmistettu läpivärjätystä polypropeenista, jonka tuotantoprosessia ei synny hukkaa ollenkaan.

Osasto:

Tutustu Myös

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50 mm x 30 mm x 3,4 m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50