Search
Close this search box.

Ruiskuvalu

Plastec valmistaa muovin ruiskuvalulla osia nykyaikaisella kalustolla. Jopa 4,5 kiloon saakka. Siihen ei kaikki ruiskuvalu-yritykset pysty.

Palvelut

Muovin ruiskuvalu

Ruiskuvalu on kustannustehokas tapa valmistaa muoviosia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Muovin ruiskuvalu on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto: valmistusprosessi on energiatehokas, uudet puu- ja biokomposiittimateriaalit mahdollistavat jo useisiin käyttötarkoituksiin todella ekologisen vaihtoehdon ja prosessien toimiessa myöskään hukkaa ei synny.

Plastecilla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus muovituotteiden valmistamisesta ruiskuvalutekniikalla. Asiantuntemus muovin valutekniikasta, erilaisista muovimateriaaleista ja ruiskuvalumuoteista on keskiössä laadukkaiden ja kestävien muovituotteiden kustannustehokkaassa valmistuksessa.

ruiskuvalu

Ruiskuvalun avulla toteutetaan eri muotoisia ja kokoisia muoviosia

Suurin kappale, jonka pystymme valmistamaan, on painoltaan noin 4,5 kg ja mitoiltaan reilun metrin kanttiinsa. Muoviosat räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tuotteisiin haetaan parhaiten sopiva raaka-aine, väri ja mahdolliset lisäaineet kuten vaikkapa UV-suoja.

Asiantuntemus, nykyaikainen kalusto ja jatkuvasti kehittyvät raaka-aineet mahdollistavat teknisesti vaativien muoviosien valmistuksen ruiskuvalutekniikalla myös puu- ja biokomposiiteista. Meillä Plastecilla on pitkä kokemus erilaisista puu- ja biokomposiiteista sekä niiden käsittelyyn hyvin soveltuvat koneet ja laitteet. Suunnittelussa käytämme Solid Works 3D CAD-ohjelmistoa.

Kierrätettyjä muovilaatuja käytämme tuotannossa mahdollisuuksien mukaan, kappaleen tekniset ominaisuudet, vaatimukset ja kierrätysraaka-aineen saatavuus huomioiden.

Valmistamme ruiskuvalettuja muovituotteita monipuolisesti esimerkiksi teollisuuden ja rakentamisen eri sovelluksiin. Omaa tuotantoamme ovat esimerkiksi eri kattotyypeille soveltuvat kattoluukut.

Ruiskuvalettujen tuotteiden materiaalit valitaan kulloinkin haluttujen ominaisuuksien ja tuotevaatimusten mukaan. Tällaisia voivat olla esimerkiksi palonsuojausvaatimukset, tuotteen mekaaninen kestävyys, uv-säteilyn kestävyys, haluttu jäykkyys jne.

Onko sinulla mielessä jokin kappale tai tuote, jonka valmistustavaksi voisi soveltua ruiskuvalu tai tyhjiömuovaus? Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään minkälainen toteutus sopisi parhaiten sinun tarpeisiisi.

Ruiskuvalutekniikalla osat ja komponentit

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme luotettavaa ja nopeaa muoviteollisuuden komponenttivalmistusta.

Suosituimmat tuotteet

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50 mm x 30 mm x 3,4 m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50 

fi
fi