Plastec Kattoluukku

Loading...
Loading...

Kuvaus

Paloluukku 600×600 sopivalla värisävyllä

Paloluukku on helppo asentaa innovatiivisen kelluvan kiinnityksen johdosta kaikenlaisille peltikatoille. Paloluukut valmistetaan läpivärjätystä UV-suojatusta ja säänkestävästä polypropeenista. Paloluukku 600×600 kulkuaukolla on saatavilla kaikissa yleisissä kattoväreissä, ja siinä on lukuisia asennusta helpottavia innovaatioita. Kattoluukun pohjaosa valitaan katteen mukaan, joko sileälle pystysaumakatteelle (32 x 475 mm) tai 350 mm profiilimuotoiselle katteelle.

Luukun mukana toimitetaan: luukun pohjaosa, pohjaosan kiinnitysruuvit, luukun kaulus, pohjaosan tukiholkki, kauluksen kiinnitysruuvit, luukun kansi, kannen lukitusruuvi, kauluksen tukiholkki (kauluksen ja pohjaosan välinen holkki), aluskatteen kiinnityskampa, tiivistelista (pystysaumakatteille), Rothoblaas Flexi 60 teippi (aluskatteen tiivistämiseen), luukkutiiviste (Plastec tiivistenauha).

Huom. Normaalia leveämmille lukkosaumaprofiileille (Hyötyleveys yli 480mm) tarvitset seuraavan lisäasennussarjan:

Kattoluukun lisäasennussarja leveille lukkosaumakatteille

 

Lisätiedot

Paino 6,7 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 120 × 20 cm (senttimetri)
Väri

Musta RR33, Punainen RR29, Ruskea RR32, Tiilenpunainen RR750, Tummanharmaa RR23, Tummanvihreä RR11, Vaaleanharmaa RR21

Tarjouspyyntö yritysasiakkaalle

Plastec Kattoluukku

299,89 

Kattoluukut on helppo asentaa

Plastec Kattoluukku sopii kaikille yleisimmille peltikattoprofiileille. Kattoluukun uusi innovatiivinen kelluva kiinnitys takaa luukulle helpon asennettavuuden kaikenlaisille peltikatoille. Luukut valmistetaan läpivärjätystä UV-suojatusta ja säänkestävästä polypropeenista. Plastec Kattoluukku täyttää kaikki tämänhetkiset rakennusmääräykset. Kattoluukkuja voidaan käyttää käynti- tai paloluukkuna. Kattoluukkuja on saatavilla kaikissa yleisissä kattoväreissä, ja siinä on lukuisia asennusta helpottavia innovaatioita, joihin voit tutustua tarkemmin vaikkapa oheisesta asennusvideosta tai asennusohjeesta. Luukut ovat pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää, minkä jatkuva laadunvalvonta ja kehitystyö, sekä tuotteiden ohjeen mukainen asentaminen takaavat.
Osasto:

Tutustu Myös

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50 mm x 30 mm x 3,4 m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50