marraskuu 4, 2019 Yleinen

Plastec Finland Oy suunnittelee ja valmistaa muovituotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin pääasiassa rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme koko tuotekehityksen paketin, aina tuotesuunnittelusta muotin suunnitteluun, muotin valmistukseen ja lopulta itse kappaleen tuotantoon ruiskuvalamalla tai tyhjiömuovaamalla. Tuotannossa käytössämme ovat nykyaikaiset ohjelmistot ja koneet, muovituotanto on pitkälle automatisoitua. Plastec on kasvava ja vakavarainen yritys Vimpelissä Eelä-Pohjanmaalla.

HAEMME VAHVISTUSTA MUOTTITUOTANTOOMME VAKITUISEEN, KOKOAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN

Pääasiallinen työtehtäväsi on muottien CNC-koneistus. Käytössäsi on PowerMill Cam-ohjelmisto, jonka aiempi kokemus katsotaan eduksesi, mutta tarjoamme tarvittaessa perehdytyksen maahantuojan kurssilla. Toimenkuvaasi sisältyvät myös muut muottipajan työt, esimerkiksi manuaalisorvin, jyrsimen ja muiden koneiden käyttö. Työtehtävässä onnistumisen edellytyksenä on CNC-koneistajan koulutus eikä ole haitaksi, vaikka olet jatkanut opiskeluja insinööriksi. Merkittävä osa työskentelystä tapahtuu tietokoneella, joten edellytämme myös tietoteknisiä perustaitoja Windows-ympäristössä. Muotin valmistuksen teknisiä hienouksia opit työn ohessa työkavereiltasi.

TOIVOMME SINULTA
-Kokemusta CNC-koneistamisesta sekä manuaalikoneiden käytöstä
-Tiimityöskentelytaitoa
-Vastuunottokykyä
-Paineensietokykyä
-Positiivista asennetta

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän nykyaikaisilla koneilla, viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit, sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi ja vaikuttaa työhön sekä työympäristöön. Paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva henkilö löytyy. Työn alkaminen sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 31.12.2019 mennessä osoitteeseen:
samuli.salmela@plastec-finland.fi

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antavat
Esa Salmela Puh. 0400 164 296
Samuli Salmela Puh. 0401 528 238