Maksi Teollisuusrikkalapio

Loading...
Loading...

Kuvaus

Maksi Teollisuusrikkalapiomme on valmistettu HD-polyeteenistä ja alumiinista. Tästä johtuen Maksi Teollisuusrikkalapio on kevyt ja kestävä, jonka öljyn ja kemikaalien sietokyky on hyvä. Maksi Teollisuusrikkalapion kärjen leveys on lähes 60 cm, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisuuteen, kiinteistöille ja maatalouteen. Teollisuusrikkalapion peräosan kaatosuppilon kautta tyhjentäminen on helppoa ja vaivatonta.

 

Vanhan mallin varasto myydään pois erikoisalennuksella, sillä teollisuusrikkalapiosta on julkaistu uusi malli Plastec Teollisuusroskaviskain, joka löytyy linkin takaa täältä:

Plastec Roskaviskain

Lisätiedot

Paino 1,2 kg
Mitat 30 × 60 × 150 cm

Maksi Teollisuusrikkalapio

39,00 

  Teollisuusrikkalapiomme on valmistettu HD-polyeteenistä ja alumiinista. Tästä johtuen Maksi teollisuusrikkalapio on kevyt ja kestävä, jonka öljyn ja kemikaalien sietokyky on hyvä. Rikkalapion kärjen leveys on lähes 60 cm, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisuuteen, kiinteistöille ja maatalouteen. Teollisuusrikkalapion peräosan kaatosuppilon kautta tyhjentäminen on helppoa ja vaivatonta.

Tutustu Myös

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50mm x 30mm x 3,4m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50