Plastec Roskaviskain

Loading...
Loading...

Kuvaus

Plastec Roskaviskain on teollisuuteen ja muuhun raskaampaan käyttöön tarkoitettu suuri ja jykevä rikkalapio, joka on valmistettu kierrätetystä puukuitukomposiitista ja polypropeenista. Tämän seurauksena Plastec Teollisuusroskaviskain on kevyt, mutta erittäin tukeva ja kestävä. Viskain kestää myös kosteutta, öljyä ja kemikaaleja.

Plastec Teollisuusroskaviskaimen aukon leveys on yli 50cm, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisuuteen, kiinteistöille ja maatalouteen. Teollisuusroskaviskaimen takaosassa on ohjuri jonka avulla tyhjentäminen on helppoa ja siistiä.

Lisätiedot

Paino 2 kg
Mitat 70 × 60 × 17 cm

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Roskaviskain on teollisuuteen ja muuhun raskaampaan käyttöön tarkoitettu suuri ja jykevä rikkalapio, joka on valmistettu kierrätetystä puukuitukomposiitista ja polypropeenista. Tämän seurauksena Plastec Teollisuusroskaviskain on kevyt, mutta erittäin tukeva ja kestävä. Viskain kestää myös kosteutta, öljyä ja kemikaaleja. Plastec Teollisuusroskaviskaimen aukon leveys on yli 50cm, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisuuteen, kiinteistöille ja maatalouteen. Teollisuusroskaviskaimen takaosassa on ohjuri jonka avulla tyhjentäminen on helppoa ja siistiä.
Tuotetunnus (SKU): 4741

Tutustu Myös

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50mm x 30mm x 3,4m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50