Tolpanhattu

Loading...
Loading...

Kuvaus

Tolpanhattu on tarkoitettu puisten aita- ja terassitolppien hatuksi. Tolpanhattu on valmistettu säänkestävästä muovista ja sitä on saatavilla mustana, tumman harmaana, ruskeana, valkoisena ja kultaisena. Kullan värinen tolpanhattu yhdistyy hienosti ruskeaan painekyllästettyyn tolppaan.

Tolpanhattua on kahta kokoa, 155mm ja 125mm. Tolpanhatut sopivat 90mm – 150mm tolppiin. Tolpanhatut kiinnitetään ruuvilla tolpan päähän. Kiinnitys on nopeaa ja yksinkertaista. Kiinnitysruuvit kuuluvat toimitukseen.

 

Tolpanhattu valmistetaan 100% Suomessa.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

125mm, 155mm

Väri

Kultainen, Musta, Ruskea, Tumman harmaa, Valkoinen

Tolpanhattu

7,99 

Suuren suosion saavuttaneet kotimaiset tolpanhatut ovat kestävä ja helppo ratkaisu aidantolppien suojaamiseen. Tolpanhattu on tarkoitettu puisten aita- ja terassitolppien hatuksi lisäämään niiden käyttöikää sekä säänkestävyyttä esimerkiksi sienikasvustoja vastaan; enää ei haittaa paukkupakkanen eikä auringonpaiste! Tolpanhattu valmistetaan Suomessa säänkestävästä muovista ja sitä on saatavilla mustana, tumman harmaana, ruskeana, valkoisena sekä kultaisena. Kullan värinen tolpanhattu yhdistyy hienosti ruskeaan painekyllästettyyn tolppaan. Tolpanhattuja on kahta kokoa, 125mm ja 155mm. Tolpanhatut sopivat 90mm - 150mm tolppiin. Tolpanhatut kiinnitetään ruuvilla tolpan päähän. Kiinnitys on nopeaa ja yksinkertaista. Kiinnitysruuvit kuuluvat toimitukseen. Tolpanhatut tuovat aitaan tai terassiin viimeistellyn vaikutelman. Hatut ovat helppohoitoisia, eikä niiden muoto muutu sateessa tai paisteessa. Valittavana olevista väreistä löydät varmaan omasi, perinteisen tai persoonallisen. Muista mitata minkä kokoinen tolpanhattu sopii juuri sinun tarpeisiisi. Tarvittaessa autamme mielellämme sinua valinnassasi!

Tolpanhatut ovat laadukkaita, 100% Suomessa valmistettuja tuotteita.

Tutustu Myös

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50mm x 30mm x 3,4m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50