Tuotteet ja Palvelut

Plastec Finlandin valmistamat kattotuotteet ovat pieniä yksityiskohtia katollasi, jotka antavat viimeistellyn ulkonäön rakennuksellesi.

Palvelut

Ruiskuvalu

Ruiskuvalu on kustannustehokas tapa valmistaa muoviosia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ruiskuvalu on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto: valmistusprosessi on energiatehokas, uudet puu- ja biokomposiittimateriaalit mahdollistavat jo useisiin käyttötarkoituksiin todella ekologisen vaihtoehdon ja prosessien toimiessa myöskään hukkaa ei synny.

Plastecilla on yli kolmekymmenen vuoden kokemus muovituotteiden valmistamisesta ruiskuvalutekniikalla. Asiantuntemus tekniikasta sekä erilaisista muovimateriaaleista ja muoteista on keskiössä laadukkaiden ja kestävien muovituotteiden kustannustehokkaassa valmistuksessa.

Ruiskuvalutekniikan  avulla voidaan toteuttaa monipuolisesti eri muotoisia ja kokoisia muoviosia. 

Suurin kappale, jonka pystymme valmistamaan, on painoltaan noin 4,5kg ja mitoiltaan reilun metrin kanttiinsa. Muoviosat räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tuotteisiin haetaan parhaiten sopiva raaka-aine, väri ja mahdolliset lisäaineet kuten vaikkapa UV-suoja.

Asiantuntemus, nykyaikainen kalusto ja jatkuvasti kehittyvät raaka-aineet mahdollistavat teknisesti vaativien osien valmistuksen ruiskuvalutekniikalla myös puu- ja biokomposiiteista. Meillä Plastecilla on pitkä kokemus erilaisista puu- ja biokomposiiteista sekä niiden käsittelyyn hyvin soveltuvat koneet ja laitteet.

Kierrätettyjä muovilaatuja käytämme tuotannossa mahdollisuuksien mukaan, kappaleen tekniset ominaisuudet, vaatimukset ja kierrätysraaka-aineen saatavuus huomioiden.

Valmistamme ruiskuvalettuja muovituotteita monipuolisesti esimerkiksi teollisuuden ja rakentamisen eri sovelluksiin. Omaa tuotantoamme ovat esimerkiksi eri kattotyypeille soveltuvat palo/tarkastusluukut. Ruiskuvalettujen tuotteiden materiaalit valitaan kulloinkin haluttujen ominaisuuksien ja tuotevaatimusten mukaan. Tällaisia voivat olla esimerkiksi palonsuojausvaatimukset, tuotteen mekaaninen kestävyys, uv-säteilyn kestävyys, haluttu jäykkyys jne.

Onko sinulla mielessä jokin kappale tai tuote, jonka valmistustavaksi voisi soveltua ruiskuvalu tai tyhjiömuovaus? Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään minkälainen toteutus sopisi parhaiten sinun tarpeisiisi.

Muoviteollisuuden Komponenttivalmistusta

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme luotettavaa ja nopeaa muoviteollisuuden komponenttivalmistusta. Tarjoamiimme palveluihin kuuluu mm. seuraavia kokonaisuuksia:

Suosituimmat tuotteet

Plastec Salmiakki Saneerauskattoluukku

379,90 

Plastec Roskaviskain

49,00 

Plastec Paisuva Tiivistenauha 50mm x 30mm x 3,4m

27,90 

Plastec Huopakaton Kattoluukku

399,50 499,50 

fi
fi